(ca 30 st)
2 st ägg
3 dl socker
150 g smör (rumstempererat)
1 ½ dl sur grädde (drygt)
10 st malda bittermandlar
15 st malda mandlar
1 msk hjorthornssalt
10-12 dl vetemjöl
Garnering
Pärlsocker och mandelhack
Alla ingredienser blandas ihop. Gör en rulle och skär i bitar. Doppa skärkanten i garneringen.
Gräddas i 225°.
2009-12-25
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej May!
SvaraRaderaKul att se dig i bloggvärlden! Jag ska kika på dina recept lite närmre nån dag, nu är jag så mätt på både mat och godsaker så tanker på mer ätbart sätter sig som ett lastbilsdäck runt den redan befintliga bilringsmidjan ;-)
Hoppas ni haft en skön och mysig jul, ha en fortsatt trevlig tillvaro!
Julkramar Anne
tanken skulle det stå...:-D
SvaraRadera