1 st ägg
0.5 msk grov senap
3 msk fransk senap
2 dl ströbröd
1 dl farinsocker
1 msk rosmarin, torkad
1 msk vitvinsvinäger
Kvistar av färsk rosmarin på toppen
Sätt ugnen på 225-250 ˚C, övervärme.
Blanda ihop allt till en smet.
Täck skinkan med grilljeringen och stick ner buketter av rosmarin.
Griljera i ugn tills allt fått en fin färg.
Passa din skinka noga så att det inte bränns.
0.5 msk grov senap
3 msk fransk senap
2 dl ströbröd
1 dl farinsocker
1 msk rosmarin, torkad
1 msk vitvinsvinäger
Kvistar av färsk rosmarin på toppen
Sätt ugnen på 225-250 ˚C, övervärme.
Blanda ihop allt till en smet.
Täck skinkan med grilljeringen och stick ner buketter av rosmarin.
Griljera i ugn tills allt fått en fin färg.
Passa din skinka noga så att det inte bränns.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar